miércoles, 5 de octubre de 2016

El Arte de Atilio

Un regalo para la mirada
Atilio Gambedotti (Buenos Aires, 1973) es un habitual de nuestro blog. Conocido por sus trabajos en la popular revista Kiss Comix, ha trabajado también para el mercado americano y es un reconocido ilustrador a nivel internacional. Ya el año pasado nos dió a conocer buena parte de sus trabajos en Las chicas de Atilio, un libro de ilustraciones que recoge buena parte de sus obras, ya sean portadas, encargos, páginas de cómic o bocetos, buena parte de ellas inéditas hasta el momento.

Y mientras desarrolla nuevos proyectos, podéis visitar su Patreon, en el que aparte de ver y disfrutar de sus más recientes ilustraciones nos muestra, paso a paso, cual es su método de trabajo. Sin duda, una visita obligada para cualquiera que se esté iniciando en el mundo del dibujo y la ilustración, y un auténtico placer para los que amamos el cómic.

La Nit del Joc

Un nou espai per als jocs de taula
El Centre Excursionista de Terrassa (C/ Sant Llorenç, 10) i Landròmina, amb la col·laboració del CNL de Terrassa, volem engegar un espai d’oci alternatiu per a joves i adults. Per això, a partir del dijous 6 d’Octubre es posarà en marxa un espai al CET dedicat a conèixer i gaudir dels jocs de taula. Tots els dijous, a 2/4 de 10 de la nit, els amants i apassionats dels jocs de taula, però també els curiosos o els que s’hi volen iniciar, tenen un punt de trobada al bar del centre.

La Nit del Joc és una activitat gratuïta i que no requereix cap inscripció prèvia. Allà hi trobareu tota varietat de jocs (jocs de rols, per pensar, d’estratègia, cooperatius, creativitat, memòria, ràpids, familiars, d’imaginació…). Podreu aprendre a jugar-hi amb l’ajuda d’un dinamitzador o si ja els coneixeu, jugar-hi lliurement.

Us hi esperem!

domingo, 2 de octubre de 2016

38a Fira del Dibuix de Terrassa

Més art que mai
Diumenge 2 d'octubre tindrà lloc a Terrassa la 38a Fira del Dibuix, organitzada per l'entitat Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Des de les 11.00 h del matí fins a les 21.00 h de la tarda, la Plaça Vella i el Carrer Major seran plenes d'artistes i d'art, una excel·lent i única ocasió per conèixer de prop a un bon grapat d'autors i les seves obres.

Una de les principals novetats d'aquesta 38a Edició és que la Fira s'obre a nous tipus d'expressió artística, com són la il·lustració, la fotografia o el còmic i per això es fan paral·lelament diverses activitats, com són una trobada de Sketchers, un concurs d'Instagram i un Artist Alley amb autors egarencs de còmic (en el que hi col·labora Landròmina).

Aquest diumenge, els amants de l'art teniu l'excusa perfecta per passejar pel centre de Terrassa. Us hi esperem!