lunes, 7 de febrero de 2011

Komagata a l'Escola d'Art de Manresa

Una mostra dels treballs de Komagata
Ens fem ressò de la següent informació que pensem pot ser del vostre interès:
Benvolgudes i benvolguts,
des de l'Escola d'Art de Manresa us volem fer arribar una proposta que creiem que pot tenir molt d'interès. Es tracta d'una oportunitat única de conèixer i treballar amb una figura de talla internacional dins l'àmbit del llibre infantil: Katsumi Komagata, dissenyador i il·lustrador, reconegut arreu per la seva feina en la creació de llibres per a nens.
Aprofitant la seva estada al nostre país durant uns dies del proper mes de febrer, se'ns ha presentat la possibilitat de dur-lo a la nostra Escola i no l'hem pogut deixar escapar. És per això que des de l'Escola d'Art hem volgut fer una aposta important, i després de molts esforços, ens complau enormement poder-vos oferir la possibilitat de participar en un workshop impartit per Katsumi Komagata.
Es tracta d'una activitat oberta a tothom, però especialment adreçada a il·lustradors, dissenyadors, artistes plàstics en general, mestres, i a qualsevol persona amb inquietuds artístiques o interessada en el món de l'edició de llibre infantil.
Tot això serà el proper dimarts 22 de febrer al matí, aproximadament de 9 a 13h., i el preu de la inscripció és de 60 euros. Trobareu tota la informació detallada a l'arxiu adjunt o a la pàgina web de l'escola: www.escolaart-manresa.cat , i per qualsevol dubte o aclariment ens podeu respondre a aquest mateix correu. Us agrairem també que en feu difusió entre tots aquells per qui cregueu que pot ser d'interès.
I recordeu que les places són limitades!

No hay comentarios:

Publicar un comentario