miércoles, 9 de octubre de 2013

Ja tornem a les JUGUEM!


   El proper 26 i 27 d'Octubre tornen les Juguem!, que aquest any arriben a la sisena edició i on un altre cop Landròmina farà acte de presència. Qué son les Juguem!?

   Les Juguem! són unes jornades lúdiques on es tracten el màxim de possibilitats de jugar. Des de jocs de taula, passant per jocs de rol, cartes, jocs de miniatures, jocs esportius, videojocs i molts més. Totes les opcions de jocs hi tenen cabuda i cada any ampliem l'oferta perquè acabi convertint-se en unes jornades de referència al món dels jocs. Però que ningú es confongui, jugar no és només cosa de nens, a les Juguem! trobaràs jocs per a totes les edats i nivells d'experiència, no t'ho pensis més i apuntat!!

   Els objectiu principals de les Juguem! són:

  • Donar a conèixer al públic en general, i especialment als joves, un seguit de jocs socials que, per la seva naturalesa menys comercial, són poc coneguts per la majoria.
  • Generar un lloc de trobada on els aficionats a aquests tipus de jocs es coneguin i puguin jugar amb altres persones, i alhora, conèixer nous jocs.
  • Que creadors, editorials i distribuïdores puguin presentar nous jocs i donar-los a conèixer.
  • Promoure el joc, no només com a activitat per nens, sinó també ensenyar que hi ha jocs i activitats per a totes les edats.
  • Incentivar els jocs en grup i demostrar que es pot jugar conjuntament amb la família sense tenir en compte ni l'edat ni el sexe dels participants.

   Per aquest motiu, s'han obert les jornades a totes aquelles persones, editorials, botigues, grups i/o associacions que vulguin participar activament en les jornades, per donar-se a conèixer i per jugar.

Per a més informació, podeu accedir al seu blog. Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario